ПОШАЉИ СВОЈ ФИЛМ!

ДОМ ОМЛАДИНЕ ОТВАРА ВРАТА НА ФЕСТ-у

Обавештавамо вас да од сутра 10. фебруара, почиње продаја карата за 39. ФЕСТ за филмове који ће се приказивати у Дому омладине. Сала која већ дуже време није била у функцији због адаптације, започеће са радом као једна од централних дворана у којој ће своје место наћи одабрани програми овогодишњег ФЕСТ-а. Публика ФЕСТ-а ће имати прилику да филмове у Дому омладине гледа у реновираној сали која поседује најмодернију пројекциону технику, са врхунским квалитетом слике и звука.


Између осталих, у реновираној сали Дома омладине моћи ћете да видите филмове: "Насиље" Такеши Китана, "Изван закона" Рашида Бухарева, "Жив закопан" Родрига Кортеса, "Три" Тома Тиквера, "У бољем свету" Сузане Бир, "Ирска рута" Кена Лоуча, "Још једна година" Мајка Лија, "Заједно" Младена Матичевића.
 
Радно време благајне Дома омладине до почетка ФЕСТ-а је сваки дан 11.00 - 21.00 осим недеље,а од 26. фебруара, током трајања фестивала, од 11.00 до 22.30 укључујући и недељу.
Попуст од 10% на комплете улазница за програмске линије у Дому омладине , важиће у првих седам дана продаје улазница 10-16. фебруара 2011.